Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 6 mars 2015

Du har väl inte missat Teknikspanarna?

I höstas tipsade jag om Teknikspanarna här på bloggen; ett arbetsmaterial för år 4-6 som består av en TV-serie i sju delar. Programmen handlarom tre teknikspanande ungdomar som gör studiebesök på svenska teknikföretag för att lära sig mer om olika teknikteman. Det är redan 2000 lärare som har registrerat sig för materialet, och det skulle kunna tolkas som ett gott betyg!

Svenskt näringsliv skriver idag om materialet, läs artikeln här.  Och här finns en länk direkt till materialet.

Du som jobbar med Teknikspanarna på någon skola i Norrköping, hör gärna av dig och berätta vad du tycker! Kanske kan jag få komma till din klass och se vad ni gör, och skriva om er här på bloggen?
/Lotta
Charlotta.nordlof@edu.norrkoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar