Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 17 april 2015

Utflykt med ekoturen för pedagoger i Norrköpings kommun

Tisdagen den 12/5 ordnas en utflykt för pedagoger i Norrköpings kommun med Ekoturen. Miljö- och naturbussen Ekoturen är Norrköpings Kommuns rullande naturskola – för alla åldrar. Följ med på den här turen och träffa andra som jobbar med undervisning i Norrköpings kommun, och bli inspirerad till att ta med dina egna elever på en utflykt med Ekoturen .

Målet är Mela. Vi åker kl. 15:30 från Rosens bakgård och är till baka kl.19. Antagligen kommer bussen att göra ett stopp i Åby också. På programmet står bl.a.:
  • Håva på land
  • Göra vattenfilter
  • Håva i vatten (biologisk undersökning)
  • Mäta siktdjup, PH och vattentemperatur
Under utflykten grillar vi korv (ingår).


Anette som både kör bussen, guidar och är utbildad lärare kommer att ta hand om oss under eftermiddagen.

Anmäl dig genom att maila till Sara: sara.westling@edu.norrkoping.se Ange ev. specialkost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar