Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 7 maj 2015

Behöver du nya uppslag till din teknikundervisning? Boka in den 25/8 redan nu.

Tisdagen den 25/8 kommer Teknikspanarna till Norrköping och bjuder in dig som undervisar år 4-6 att vara med! Det är en kostnadsfri eftermiddag, med workshop, tips och idéer. Allt du behöver veta finns i den här länken:

Speciellt du som känner dig lite osäker på teknikämnet är välkommen till en inspirerande start på det nya läsåret och för att ta del av lektionsmaterial du sedan kan använda i din klass.
Träffen ordnas av Norrköpings kommun och Teknikföretagen.

Kom ihåg: Teknik är kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar