Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 11 maj 2015

Besök IKEA och Arbetets museum med Energifallet

I Arbetets museums nyhetsbrev finns en inbjudan till klasser i år 7-9.
Nu ges det möjlighet att anmäl er klass till Energifallet, Naturskyddsföreningens läromedel om energi och hållbar utveckling. Anmälda klasser får bl.a. ett besök på Arbetets museum och utställningen Framtidsland, och ett besök på IKEA i Linköping.
 
Det är ett begränsat antal platser (endast två klasser). Läs mer och anmäl er senast 24 maj på Naturskyddsföreningens hemsida. Det här en extrasatsning på högstadiet, i samarbete med näringslivet. Passa på och ta chansen!
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar