Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 5 juni 2015

Inbjudan till robottävling

Det har kommit en inbjudan till en robottävling från Makerspace Norrköping. Det är en tävling som är öppen för alla, utan åldersgränser. Kanske vill du jobba med robotar på tekniklektionerna? Eller har du elever som du tror skulle tycka det var kul att bygga en robot på sin fritid och vara med? Sprid gärna inbjudan vidare!

 
Makerobotcup
Makerspace Norrköping bjuder in till robottävling.
När: sista veckan i september.
Plats: Ebersteinska gymnasiet
Regler: Bygg en robot som kan putta ut en annan robot från spelplanen....

Intresseanmälan sker till makerspacenorrkoping@gmail.com eller via meddelande till Makerspace Norrköpings facebooksida https://www.facebook.com/makerspacenorrkoping .
Mer info kommer senare.


Blir du nyfiken på vad Makerspace Norrköping är? Läs mer här: http://makerspacenorrkoping.se/
 
Och om du undrar vad ett Makerspace är, titta på det här filmklippet:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar