Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 12 juni 2015

Kollegialt lärande - Teknik

Kollegialt lärande är ett begrepp som det numera talas mycket om i olika sammanhang, men vad är egentligen kollegialt lärande? Gör vi inte det hela tiden? På Skolverkets sida finns en ganska kort men bra artikel som sammanfattar vad kollegialt lärande handlar om, du hittar den här: Kollegialt lärande nyckelfaktor för framgångsrik skolutveckling

Precis som artikeln säger, så handlar det om att analysera och kritiskt granska ditt eget och dina kollegors arbete, på ett strukturerat sätt. Det här vill ju vi i Norrköping också vara med och göra, därför inbjuder vi till kollegialt lärande-träffar för lärare under läsåret 2015-2016. Klicka på länken nedan för att få veta mer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar