Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 25 augusti 2015

Nationellt centrum för naturvetenskapernas och teknikens didaktik (NATDID) invigs i Norrköping


Välkommen till den officiella invigningen av Nationellt centrum för naturvetenskapernas
och teknikens didaktik (NATDID) som kommer att äga rum den 22 oktober kl. 13.00-16 på Campus Norrköping. NATDID ska arbeta på nationell nivå för att stödja skolutvecklingen inom naturvetenskap och teknik genom att sprida resultat från aktuell didaktisk forskning till dem som är verksamma inom skolan.

På programmet står bl.a. Glenn Hultman: Är det forskning som används? Kunskapskonkurrens och skolans sociala världar, Pernilla Nilsson: När undervisning gör skillnad - Lärares lärande i en learning study, och Margareta Serder: Om ett forskningsresultats resa i skoldebatten.

Hela programmet, mer information och länk till anmälan finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar