Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 26 augusti 2015

Välkommen till kommunens största avloppsreningsverk för en miljölektion och rundtur.

Vattnet används om och om igen. Vi dricker det, badar i det och använder det till tvätt. Lika viktigt som att vi lämnar avfall på rätt ställe är det att vi inte spolar ner fel saker i avloppet. Välkommen till kommunens största avloppsreningsverk för en miljölektion och rundtur. Ett besök helt utöver det vanliga! Erbjudandet gäller elever i årskurs 5.

https://drive.google.com/file/d/0B9kamo_1IHtOMFFVQjMwS2JtWWs/view?usp=sharing
Klicka på bilden för mer information.

Bokning: höstens studiebesöksperiod är vecka 37 till och med vecka 43. Mer information om besöket och om hur du bokar, hittar du på webbplatsen www.norrkopingvattenavfall.se

Välkommen på studiebesök till Slottshagens reningsverk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar