Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 17 februari 2016

Utmaningar och inspiration...

...hittar du i årets första nyhetsbrev från CETIS. Här finns något att läsa för alla, oavsett om du jobbar i förskola, grundskola eller gymnasium.

http://www.liu.se/cetis/nyhetsbrev/2016-1.shtml
 
Innehållet är brett, bl.a. så handlar en artikel om trä, en om bedömning, en om de stora fem i förskolan och ytterligare en om tjejer som läser teknik på gymnasiet. Dessutom finns boktips och forskningsruta med som vanligt.
 
Missa inte heller artikeln om LYFTIS. Vill du jobba med LYFTIS på din skola, hör gärna av dig till mig, charlotta.nordlof@edu.norrkoping.se
 
Trevlig läsning!
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar