Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 24 mars 2016

Brobygge på tekniklektionerna, nya infallsvinklar

Idag vill jag tipsa om ett blogginlägg hämta från Lärarnas riksförbund bloggar, som handlar om broar i teknikundervisningen. Läraren som bloggar heter Helena Kvarnsell och undervisar i år 7-9 på Björknässkolan i Nacka. Här skriver hon om hur hon planerar att lägga upp ett arbetsområde i teknik och så småningom kommer vi få ta del av hur det gick. Målet är att bygga upp en webbsida om broar.

http://lrbloggar.se/helenakvarnsell/broar-i-teknik/

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar