Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 3 mars 2016

Inspirationsträff med Teknikspanarna

Missade du inspirationsmötet med Teknikspanarna som var här i Norrköping i augusti? Nu har du chansen att gå på samma träff, fast i Linköping den här gången. Träffen hålls måndagen den 21/3 kl 16-18 på Utbildningskontorets í Linköping. Det är kostnadsfritt att deltaga! Anmäl dig på följande länk:http://bit.ly/23IEnoI  
Utöver inspiration bjuds det på lektionsmaterial, fika och trevlig samvaro. Det kommer även att lottas ut makey makey-satser!
Målgruppen är lärare i år 4-6 och 7-9.


http://bit.ly/23IEnoI

Titta gärna på det här inlägget för att se och läsa hur det var på träffen här i Norrköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar