Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 14 mars 2016

Stipendium till 50 skolor!

Snart är det dags att söka Teknikspanarnas stipendium igen! Det delas ut 50 stipendium på 10 0000 kronor vardera till skolor runt om i Sverige. Lärare som undervisar i Teknik i årskurs 4-6 kan söka. Ansökningsperioden startar den 1/4, men fundera redan nu på vad du vill ansöka om bidrag till och hur du ska formulera dig. Förankra också gärna din idé hos din rektor. Du ansöker genom att fylla i ett formulär. Allt du behöver veta finns här: http://teknikspanarna.se/stipendium/

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar