Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 26 maj 2016

På Rålambshovsskolan får tekniken ta plats

I Lärarförbundets tidning Origo finns mycket att läsa om teknikämnet i det senaste numret. Bl.a. får kan vi ta del av hur försteläraren i teknik på Rålambshovsskolan jobbar med teknikämnet, och det är ju alltid intressant att få veta hur andra gör, eller hur? I artikeln berättar han om hur han jobbar med framtidens städer, men också om hur hans klassrum ser ut och vilken syn man har på teknikämnet på skolan. Ta del av artikeln här:

http://www.lararnasnyheter.se/origo/2016/05/16/har-byggs-framtidens-stader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar