Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 21 juni 2016

Sommarprat

Sommar och semester innebär tid att koppla av, eller hur? Jag kopplar gärna av med en sommarpratare i lurarna medan jag rensar ogräs, promenerar eller vilar i en solstol. den 30:e juni kommer Danica Kragić Jensfelt, forskare i robotik vid KTH som lär robotar och människor att samarbeta, att sommarprata. Det tror jag kommer bli intressant och lärorikt. Hoppas du också hinner lyssna på radio eller göra andra saker som får dig att må bra!

Teknikbloggen önskar trevlig sommar! I höst ser vi fram mot en ny omgång med kollegialt lärande i teknik, och ännu en chans att få utbilda sig i Snilleblixtarna. Vi återkommer med mer information här på bloggen när det blir aktuellt.
/Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar