Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 13 juni 2016

Teknikkonferenser i höst

Nu har anmälan öppnat till höstens regionala konferenser "TiS2016" som anordnas av CETIS, Centrum för tekniken i skolan. Konferenserna äger rum på fem orter under september och oktober. Det är ingen konferens i Norrköping i år, men till flera av orterna kan man ta sig med tåg över dagen.

Konferenserna innebär en möjlighet att få vara med och bli inspirerad och träffa andra som också jobbar med teknikämnet i skolan. På programmen finns något för alla, från förskola till gymnasiet.

Titta på http://www.liu.se/cetis/konferenser/regionala_kon.shtml för mer information om programmen samt anmälningslänk.

http://www.liu.se/cetis/konferenser/regionala_kon.shtml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar