Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 12 september 2016

Nyhetsbrev Teknikcollege

Här kan du läsa senaste nyhetsbrevet från Teknikcollege Östergötland: http://www.teknikcollege.se/wp-content/uploads/2016/08/Nyhetsbrev-TcÖ-augusti-2016-002.pdf

Där står bl.a. att man önskar se fler lag från regionen i tävlingen Blixtlåset, och att en person arbetar med att stötta skolorna. Du kan också läsa om de projekt som pågår med stöd från Skolverket. Dessutom uppmärksammas att Ebersteinska gymnasiet i Norrköping sen i våras utökat certifieringen till Teknikprogrammets och Industritekniska programmets alla inriktningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar