Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 27 januari 2017

Teknikkonferens i Norrköping 16-17/10. För alla från förskola till gymnasium.

I höst är det dags igen, mitt i Norrköping kommer lärare, forskare, lärarutbildare, förskollärare, museipedagoger och andra som är intresserade av Teknikämnet att samlas. Det innebär att du har möjlighet att vara med och ta del av ett brett utbud av föreläsningar, workshops, seminarier - och allt på hemmaplan. Boka därför redan nu in 16-17 oktober i din kalender och förbered din chef på att du kommer vilja lägga en del av din kompetensutvecklingstid på dessa dagar. Mer information kommer under våren.


http://www.liu.se/cetis/
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar