Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 13 februari 2017

Sätta ord på vad barn kan i Teknik

Nationellt centrum för naturvetenskapernas och teknikens didaktik (NATDID) sammanfattar vetenskapliga artiklar för att lärare ska kunna få ta del av aktuell forskning. I den här artikeln får vi veta mer om elevers kunnande i teknik, och den utgår från en studie som gjorts på lågstadiet av Eva Björkholm. En tekniklärare ur NATDID:s läraranel kommenterar artikeln från sitt lärarperspektiv.

Här hittar du artikeln:
Att sätta ord på elevers kunnande i teknik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar