Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 17 maj 2017

Inspiration och nyheter för tekniklärare

Nytt nummer av CETIS nyhetsbrev: http://liu.se/cetis/nyhetsbrev/pdf_nyhetsbrev/2017-2-tekniken-i-skolan-lu.pdf

Denna gång med två artiklar med anknytning till oss i Norrköping, dels en intervju med Hans Sandberg, rektor på Borgsmoskolan, och dels om hur Mosstorpsskolan gör studiebesök på Billerud. Dessutom finns två inslag om programmering och digital kompetens som är aktuella ämnen. Claes klasander delar med sig av sina tankar inför höstens stora teknikkonferens här i Norrköping och Markus Stoor funderar kring förmågor i kursplanen. Detta och mycket mer hittar du i detta nummer.

Om du inte redan prenumererar så gör du det helt gratis genom att fylla i dina uppgifter här: http://liu.se/cetis/nyhetsbrev/prenumeration.shtml


http://liu.se/cetis/nyhetsbrev/2017-2-infor-tis2017.shtml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar