Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 15 augusti 2017

Reviderad kursplan och pedagogiska tips

Välkommen tillbaka till ett nytt läsår!
Från och med nu gäller den reviderade kursplanen i teknik. Ändringarna gäller digital kompetens. Under detta läsår gäller både den tidigare versionen och den nya reviderade, men från och med nästa läsår ska den nya reviderade användas av alla.

Här hittar du den reviderade kursplanen: https://liu.se/cetis/styrdokument/documents/170701-kursplan-kunskapskrav-teknik.pdf

Jag vill också passa på att tipsa om ett intressant inlägg på Pedagog Örebro, där en kvalitetutvecklare berättar om lärdomar från ett arbetsområde i teknik, om hur hon som pedagog anpassat teknikuppgifterna så att eleverna ska utvecklas så mycket som möjligt. Läs inlägget här: https://liu.se/cetis/styrdokument/documents/170701-kursplan-kunskapskrav-teknik.pdf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar