Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

söndag 12 november 2017

Lyssna till Karin Nygårds från Programmera mera

Den 22/11 får Norrköpings kommun besök av Karin Nygårds, programledare för TV-programmet "Programmera mera". Prorammet riktar sig till åk 4-6. Karin Nygårds kommer att berätta om andra säsongen av programserien, som produceras av UR.

"Tanken med programmen är att såväl barn som vuxna ska känna att de har lärt sig något nytt efter ett avsnitt och att programmering ska sättas i ett sammanhang i samhället"

Mer information och anmälan finns på intranätet: https://intranat.norrkoping.se/5.6f99ee9715e9ecf2cc517a9d.html

OBS! Sista dag för anmälan är den 15/11.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar