Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 18 december 2017

Att sätta betyg i teknik...

...precis som i alla andra ämnen kan vara knepigt ibland. Likaså kan det vara svårt att förklara betygssystemet för elever och föräldrar. Ta gärna den här filmen från Skolverket till hjälp!

I filmen framgår att du måste ha en god kännedom om betygssystemet för att sätta betyg, vara insatt i kunskapskraven, vara insatt i hela kursplanen med centralt innehåll och förmågor, samt ha goda kunskaper i ämnesdidaktik. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar