Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 23 januari 2018

Tjejer får besöka företag och lära sig om ingenjörsyrket

23 mars är det "Introduce a Girl to Engineering Day", IGEday. Olika företag välkomnar tjejer mellan 12 och 19 år att se hur ingenjörter arbetar och delta i olika aktiviteter. En spännande möjlighet att få göra företagsbesök!

På http://www.igeday.com/ listas alla företag i Östergötland som är med. Det är nog bra att anmäla sig så snart som möjligt då antalet platser är begränsat.

Tipsa era elever om detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar