Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 11 juni 2018

Teknik på Studi.se

Norrköpings kommun har licens på det flerspråkiga digitala läromedlet Studi.se som har fokus på årskurs 7-9. Du har väl inte missat att det numera finns några lektioner i Teknik som handlar om tekniska lösningar och transportsystem? Lektionerna består av filmer och quiz och tar upp både tekniska system och programmering.

Via intranätet hittar du både till Studi.se samt övriga kommunala licenser som du har tillgång till.

Använd följande länk:
https://intranat.norrkoping.se/organisation/arbetsplatser/utbildningskontoret/verksamhetsstod/systemforvaltning---utbildning/digitala-resurser/kommunlicenser.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar