Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 5 december 2018

Missade du hösten teknikkonferenser?

Ta del av dokumentationen från Luleå, Göteborg, Malmö och Stockholm.
Dokumentation från konferenserna "Tekniken i skolan"

Här finns förutom foton och korta texter också många av de medverkande föreläsarnas presentationer att ta del av. De handlar om allt från  att upptäcka teknik i förskolan till att låta gymnasieelever forska i sina gymnasiearbeten. Etiska dilemman, digitalisering, utomhuspedagogik och teknik-kemis-samarbete är exempel på andra ämnen som presenterades.

Missa inte att ta del av Fredrik Tegbäcks presentation. Fredrik är lärare på Borgsmoskolan här i Norrköping och var i Stockholm och berättade om hur han arbetar med  språkutvecklande arbetssätt i teknik.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar