Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 27 november 2014

Lärare i år 4-6? Här finns det pengar till teknikundervisning!

Teknikföretagen delar ut 10 000 kr var till 50 skolor! Pengarna ska användas till material som stärker teknikundervisningen;

Teknikämnet har nu funnits i grundskolan i hela 20 år men det finns fortfarande mycket att göra! Många lärare efterfrågar bättre praktiska förutsättningar i form av bl.a. arbetsmaterial, böcker och lokaler.  Vi menar att alla barn har rätt till en riktigt bra teknikundervisning och det är här Teknikspanarnas stipendium kommer in i bilden.

Ta chansen, läs mer, och fyll i formuläret som du hittar här http://teknikspanarna.se/stipendium/. Ansökan ska var inne senast den 7/12.

Lycka till med ansökningarna! Jag håller tummarna för att Norrköping ska få flera stipendier. :-)
/Lotta


OBS! Ny chans att söka pengar from 1/4 2015:
http://pedagog-norrkoping-teknik.blogspot.se/2015/03/ny-chans-att-fa-10-000-kr-till-din.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar