Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 3 november 2014

En hel bank med verkliga uppdrag...

...hittar du på http://www.problemlosarna.nu/uppdragsbanken/ . Här finns drygt 25 filmer, där ingenjörer ber om hjälp med att lösa olika problem som deras företag har. Det är ju alltid roligt att kunna ge eleverna uppdrag som har sin grund i verkliga problem och inte är uppgifter som jag som lärare har hittat på till mina elever. Tiden är knapp, men vill man vara med och tävla så kan man göra det fram tom den 28/11. Mer information finns här http://www.problemlosarna.nu/.

Det här uppdraget är ett av alla som finns att välja på:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar