Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 23 oktober 2014

Hållbar utveckling, utbildningsdag i Norrköping

Nu är det dags för ett nytt utbildningstillfälle med Energiutmaningen. Energiutmaningen är ett undervisningsmateriel som riktar sig till grundskolans årskurser F-6 och avser att öka intresset för energi och teknik med hållbar utveckling som en röd tråd. Samma utbildningstillfälle gavs i våras, läs ett blogginlägg om detta här. Den här gången kommer vi vara på Arbetets museum, och under dagen kommer en visning av utställningen "Framtidsland" att ingå.

Anmälan görs senast 20 november via länken: http://www.esmaker.net/nx2/s.aspx?id=0434be3c865c(länkarna i bilderna nedan fungerar tyvärr inte). Förhoppningsvis så får alla inbjudan på mail via rektorerna. Har du inte fått den eller undrar något så hör av dig till: charlotta.nordlof@edu.norrkoping.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar