Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 3 oktober 2014

Öppet hus på Agroetanol 4/10

Har du inga planer för morgondagen? Här kommer ett tips i sista minuten. Ta chansen att besöka Agroetanol. Så här står det på hemsidan:

Öppet hus lördag 4 oktober

Ta med hela familjen till vår spännande fabrik. Kläm och känn, lukta och lyssna. Här tillverkar vi drivmedelsetanol, teknisk sprit, djurfoder och kolsyra, helt utan fossila råvaror. Så hjälper vi på Agroetanol till att minska klimatpåverkan.
Följ med på rundvandring eller hoppa på tuff -tuff -tåget runt området. Vår guide berättar allt om vårt unika och viktiga arbete på Agroetanol.
Vår grillmästare Kenta grillar korv och bjuder på kaffe och läsk. Till alla barn har vi hoppborg och ballonger.
Byt ut din kolsyrepatron – helt gratis!
Begränsat antal. Vi har 200 stycken; en patron per familj.

Välkomna på lördag mellan 11.00 och 14.00!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar