Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 6 december 2016

Ta del av föreläsningarna från Vetenskapsdagen

I början av oktober anordnades Vetenskapsdagen av Linköpings universitet. Målgruppen var lärare inom naturvetenskap och teknik på gymnasiet och högstadiet. Nu finns nästan alla föreläsningarna samlade på en webbsida, en möjlighet att ta del av det du missade.

Redan nu kan du boka in nästa års upplaga av Vetenskapsdagen, den första torsdagen i oktober. God kvalitet och utan kostnad.

Här finns länken till föredrags- och studiebesöksmaterialet 2016: http://liu.se/vetenskapsdagen/foredragsmaterial-2016?l=sv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar