Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 29 april 2016

Inspirationskonferens med Problemlösarna och Teknikföretagen

Teknikföretagen inbjuder till inspirationskonferns. Antalet platser är begränsat. Nedanstående information är hämtad från Problemlösarnas nyhetbrev:

Inspirationskonferens


LÄRARKONFERENS – ANMÄL INTRESSE!           
Den 15-16 augusti anordnar vi vår populära inspirationskonferens i Stockholm. Lärare till vinnande elevgrupper i tävlingen Årets Problemlösare har en garanterad plats. Men vi har ytterligare 40 platser att fylla. Är du intresserad av att komma? Lämna en intresseanmälan!
Inspirationskonferensen riktar sig till tekniklärare i grundskolan (främst åk 4-9). Konferensen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch, fika och middag. På schemat under de två fullspäckade dagarna står seminarier, workshops och studiebesök. Fullständigt program och mer detaljerad information kommer med en bindande anmälan.

Intresseanmälan är öppen fram till den 16 maj. Tisdag den 17 maj kommer vi att maila alla som har lämnat en intresseanmälan. Det mailet innehåller en länk till den bindande anmälan och det är då först till kvarn som gäller. Detta innebär att du nu har tid på dig att kolla om du har möjlighet att åka, så att du är redo att anmäla dig direkt den 17 maj.

Konferensen kör igång på Östermalm i Stockholm ca kl 09.00 på måndagsmorgonen (15 augusti) och avslutas i Södertälje på tisdagseftermiddagen ca kl 15.30 (den 16 augusti). Vi åker gemensamt i buss till och från Södertälje på tisdagen.

Du som har lång resväg till Stockholm bör kunna åka redan på söndagskvällen och stanna till tisdag eftermiddag/kväll. Själva konferensen är helt kostnadsfri, men du bokar och betalar resa och boende själv.

Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar