Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 14 april 2016

Kreativitet och snilleblixtar på studiedagen

På studiedagen den 11/4 gästades vi i Norrköping av Eva-Britt Peterson och Renée Berglund från Snilleblixtarna. Snilleblixtarna är ett koncept för år F-6. Det är ämnesövergripande och handlar bl.a. om teknik, entreprenörskap,  hållbar utveckling, kreativitet och upptäckande. Läs mer på www.snilleblixtarna.se

Patrik Sandsveden är Norrköpings Snilleblixtaktör och kommer framöver hålla i utbildningar här i vår kommun.

Nedan finns bilder från studiedagen, och som ni ser så flödade kreativiteten och skaparglädjen! De flesta av lärarna som var med svarade att de antagligen kommer jobba med Snilleblixtarna i sin undervisning.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar