Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 20 juni 2017

Höstens stora teknikkonferens i Norrköping

Innan du går på sommarlov och kopplar bort jobbet så vill jag slå ett slag för höstens stora teknik-händelse: rikskonferensen Tekniken i skolan 2017.

Konferensen äger rum i Louis De Geer konsert och kongress den 16-17 oktober. Det finns över 80 valbara pass att välja emellan. Anmälan har öppnat och det är först till kvarn som gäller för de valbara passen. Så ta dig tid att läsa igenom programmet och ta del av utbudet.

Målgrupper är alla som jobbar med tekniken i skolan, från förskola upp till gymnasiet. Allt handlar om teknik i olika fomer, och det finns något för alla. Aktuella ämnen som digitalisering, programmering, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, plan för teknikämnet, teknik i förskolan och på fritidshem m.m. tas upp.

Hela programmet, anmälningslänk och övrig information finna att ta del av på www.cetis.se


http://liu.se/cetis/konferenser/documents-tis2017/program-tis2017.pdf
Klicka på bilden för att ta del av programmet.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar