Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 12 december 2017

Ny grupp för tjejer som vill läsa teknik

Bloggaren Therese Lindgren startar tillsammans med Teknikföretagen en Facebookgrupp som heter "Tjejer som vill gå teknik". Tanken är att det ska bli en mötesplats för tjejer som funderar på att läsa Teknik på gymnasiet.

Du som undervisar i teknik på högstadiet, berätta gärna om detta initiativ för dina elever som är intresserade av ett tekniskt program.

Kär mer om gruppen och tanken bakom här:
http://teknikforetagen.se/sv/i-debatten/nyheter/2017/therese-lindgren-startar-gruppen-tjejer-som-vill-ga-teknik-infor-gymnasievalet/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar