Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 17 mars 2014


Hej och välkommen till Pedagog Norrköping Teknik!

Så kul att du hittat hit! Ambitionen är att hålla den här sidan levande med inlägg som handlar om teknikämnet i någon form. Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknik. Vill du dela med dig av något som ni gör i teknikämnet på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@edu.norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Vi som kommer skriva många av inläggen här är Sara Westling, NT-utvecklare och NTA-samordnare och Lotta Nordlöf, ämnesutvecklare i Teknik och licentiand i teknikens didaktik. Vi är båda också med och jobbar i KNUT-projektet.
Vårt långsiktiga mål är att skapa en kultur där vi delar med oss och drar nytta av allt bra som görs i teknikämnet runt om i skolorna.
Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här till höger) så får du ett mail varje gång det kommer något ny information här på sidan.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar