Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 26 mars 2014

Samarbete mellan LiU och tekniklärare!


På Linköpings universitet, Campus Norrköping, finns två doktorander inom teknikens didaktik som söker lärare att samarbeta med i sina forskningsprojekt. 

Patrick Schooner arbetar med bedömning i teknikämnet och söker lärare och klasser som vill samarbeta inom det området, i första hand år 7-9. Kontakta honom på patrick.schooner@liu.se om du vill veta mer.

Johan Svenningsson undersöker elevers attityder till teknik, och vill ha kontakt med intresserade lärare, främst år 6-9. Har du frågor eller vill anmäla intresse, hör av dig på johan.svenningsson@liu.se .

Tveka inte, utan ta möjligheten att få vara med med din klass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar