Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 21 maj 2014

Återvinnarna - Jakten på de glömda kartongerna

Bilden lånad från http://www.tetrapak.com/se/miljo/tavling/
Var med i TetraPaks tävling för förskolan och F-6 som går av stapeln under höstterminen. Det handlar om att återvinna förpackningar. Gruppen har chans att vinna priser, och till er hjälp finns inspirationsmaterial. Om samtliga avdelningar/klasser anmäler sig så blir ni Återvinnarförskola eller Återvinnarskola 2014! Mer information och anmälan hittar du om du följer den här länken: http://www.tetrapak.com/se/miljo/tavling/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar