Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 27 maj 2014

Skolinspektionens rapport om teknikämnet

Nu finns skolinspektionens rapport om teknikämnet att läsa! Följ länken, så hittar du hela rapporten, en sammanfattning och en hjälp för att analysera teknikundervisningen på din skola.

http://www.skolinspektionen.se/Om-oss/Press/Pressmeddelanden/Skolor-prioriterar-ned-teknikamnet/

Här på teknikbloggen kommer vi återkomma till rapporten och diskutera dess innehåll framöver. Läs också debattartikeln från dn.se, som handlar just om rapporten. http://www.dn.se/debatt/stora-brister-i-skolans-teknikundervisning/

/Lotta

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar