Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 28 maj 2014

Tekniklektioner sågas av Skolinspektionen - NyTeknik

Tidningen Ny Teknik (som för övrigt är en bra inspirationskälla för pedagoger) skriver om teknikämnet och skolinspektionens rapport; Tekniklektioner sågas av Skolinspektionen - NyTeknikJag tycker att vi tekniklärare inte ska låta oss nedslås av den ganska dystra rapporten, utan glädjas åt att dessa problem (som vi ju redan kände till från vår vardag ute på skolorna) lyfts och uppmärksammas i media!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar