Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

onsdag 7 maj 2014

Finn upp


Du vet säkert att Finn upp är en uppfinnartävling för elever i år 7-9. Just nu pågår juryns arbete med att utse årets vinnare. Bidragen som är i final presenteras på Facebook, så börja följa Finn upp på Facebook om du är nyfiken på vilka uppfinningar som går till final i år! Ett exempel på finalbidrag är ett brandlarm för hörselskadade.

På hemsidan finnupp.se finns också filmer, tips och en lärarhandledning som du kan använda med dina elever även om ni inte är med och tävlar. Varför inte gå in och läsa och fundera på om Finn upp är något för dina elever att jobba med nästa år?

Här är ett filmklipp med en tidigare pristagare:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar