Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 7 augusti 2014

Skräp


Häromdagen tittade jag på TV med mina egna barn och då fick vi se ett trevligt och intressant program på Barnkanalen som hette Skräp. Just det avsnittet handlade om vad som händer med det aluminium som återvinns, men programserien består av många delar. Är det inte just sådant som barn funderar på? Vad händer egentligen med det vi kastar och återvinner? Programledaren Johan Anderblad är en av mina favoriter på Bolibompa och det är han som gjort den här serien med korta program. Jag hoppas ni kan ha nytta av Skräp i er undervisning!

http://www.svt.se/barnkanalen/barnplay/skrap

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar