Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 23 juni 2014

Vi lärare behövs. Om naturvetenskapen och teknikens betydelse.
Ni har kanske sett det här filmklippet tidigare, men jag tycker man kan se det om och om igen för att bli påmind om hur viktigt Teknik och Naturvetenskap är - och hur viktiga alla ni lärare och pedagoger är!

En del av er har redan påbörjat er sommarledighet, andra ska jobba lite till. Jag hoppas att ni använder ledigheten till att koppla av och ladda upp med energi inför nästa läsår. Jag hoppas också att den här filmen uppmuntrar dig och gör dig stolt över ditt yrke!

Här på bloggen blir det också lite sommarledigt, även om det säkert kommer bli ett eller annat inlägg ändå. Så jag passar på att önska en trevlig sommar till alla läsare! I augusti är jag tillbaka på helfart igen.

Hälsningar
Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar