Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 5 juni 2014

Erbjudanden om kostnadfria konferenser för lärare i teknik och naturvetenskap!

I Teknikspanarnas senaste nyhetsbrev presenteras två olika erbjudanden om teknikkonferenser, som båda är kostnadsfria. Passa på! Ansökningarna ska vara inne ganska snart. Båda texterna nedan är kopierade från nyhetsbrevet. Teknikspanarna vänder sig främst till mellanstadieelever och är ett projekt från arbetsgivarorganisationen Teknikföretagen.

 
 
Ansök om en plats på vår inspirationskonferens i naturvetenskap och teknik 14-15 augusti
 
Vill du komma till Stockholm på inspirationskonferens i augusti innan terminen drar igång på riktigt?
Den 14-15 augusti anordnar Teknikföretagen en inspirationskonferens med tema teknik och naturvetenskap för 30 lärare. Det blir workshops, studiebesök på ett företag och inspirerande föreläsningar.
Vill du och en kollega komma på konferensen?
Ansök genom att skicka ett mail till teknikspanarna@teknikforetagen.se med en kort motivering till varför ni vill delta, senast 8 juni. Märk mailet med Inspirationskonferens. och glöm inte att ange ditt namn, skola och telefonnummer. Vi utser fem lärare som vi kontaktar vecka 24 och som får ta med sig en kollega. Vi bekostar resan till Stockholm för dig och din kollega, en övernattning på hotell centralt, lunch, fika och middag ingår också. Vi ser emot att träffa några av er!
 

 
 Eu-projektet Scientix anordnar konferens i Bryssel                 
 
Eu-projektet Scientix anordnar en konferens i Bryssel i oktober med deltagare från hela Europa. Konferensen handlar om undervisning i teknik, naturvetenskap och matematik och syftar till att stötta lärare och utveckla undervisningen. Stort fokus ligger på nätverkande och erfarenhetsutbyte
De bekostar resa och hotell för 200 lärare från olika länder i Europa.
                
 
 
             
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar