Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

torsdag 12 juni 2014

Webinarium om teknikundervisningen i grundskolan

Häromdagen hade skolinspektionen ett webinarium om teknikundervisning. Först presenteras vad skolinspektionen sett i sin granskning, därefter diskuterar en panel och besvarar frågor. Titta på det, det är intressant! Det är ungefär en timme långt.
http://www.skolinspektionen.se/Nyheter---samlade/Inbjudningar-konferenser-och-seminarier/Valkommen-till-ett-webinarium-om-teknikundervisningen-i-grundskolan/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar