Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 20 april 2015

Teknik på andra sidan jorden

Är du nyfiken på hur man jobbar med teknikämnet i andra länder? Teknikundervisningen ser ju lite olika ut runt om i världen. I vissa länder är det inte ett eget ämne, på andra platser är det mycket fokus på tex design eller ingenjörskunskap.

På den här sidan http://www.techlink.org.nz/index.cfm finns det en massa spännande att läsa om hur man gör på Nya Zeeland. Ett land som faktiskt har en teknikundervisning med många likheter med vår i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar