Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 1 april 2014

Kunskap om kropp vs teknik. Utbildningsradion #delakunskapHar du sett UR:s kampanj #delakunskap ? Gårdagens filmklipp handlade om kropp vs teknik.

"Även om ditt öga är överlägset kameran när det gäller antal megapixlar (ögat har 567) så har kameran ett trumf över ögat: du kan spara och dela med dig av viktiga ögonblick. Fotografier har haft avgörande betydelse i historien. 1972 togs en bild på en gråtande, napalmskadad flicka som springer naken längs en väg i Vietnam. Bilden sägs ha bidragit till att kriget i Vietnam stoppades. På UR Play finns kunskap du vill dela. #delakunskap #URPlay"
Texten lånad från youtube.com/UR

Läs mer och följ #delakunskap;
UR på Instagram: instagram.com/ubildningsradion
UR på Youtube: youtube.com/UR
UR på Facebook: facebook.com/utbildningsradion
www.ur.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar