Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

måndag 7 april 2014

Ortopedingenjör - spännande teknikyrke!

Ofta visas film i skolan, men även Sveriges radio gör många intressanta reportage. Det här klippet; "Bygger ben och ger människor ett bättre liv" handlar om att vara ortopedingenjör, att jobba med både teknik och människor. I klippet kan vi höra många begrepp som kan diskuteras på en tekniklektion. Klicka på länken nedan för att höra ortopedingenjören berätta (ca 2,5 min).

Bygger ben och ger människor ett bättre liv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar