Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 4 april 2014

Styr- och reglerteknikIgår hade Norrköpings kommun studiedag och en fråga som kom upp hos oss som samlades kring teknikämnet var hur man ska jobba med det centrala innehållet som handlar om styr- och reglerteknik.


Hur gör du på din skola? Kom gärna med tips!


Här är en länk där du säkert kan hitta något: http://delateknik.se/?page_id=6048  . Det verkar förövrigt vara en bra sida där lärare har delat tips kring teknikämnet.
Sprutor och slangar för att göra enkla övningar med hydraulik kan man tex köpa hos Peros: http://peros.mamutweb.com/Shop/List/Hydraulik-och-pneumatik/32/1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar