Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 2 december 2014

Experimentskafferiet

I Experimentskafferiet; http://www.experimentskafferiet.se/kategorier/teknik.php hittar du experiment inom Teknik och NO som är roliga och spännande, och som också är enkla att genomföra med vardagligt material. Bakom sidan ligger Sigtuna Naturskola. Många av experimenten är klassiska, och du har kanske sett några tidigare, men här är de samlade på ett enda ställe, med tydliga instruktioner i form av text, bild och film. Bra, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar