Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

söndag 18 januari 2015

Teachmeet på nätet 2.0

Nu är det dags för teachmeet i Teknik och NO på nätet igen, alltså ett tillfälle att ta del av hur andra pedagoger jobbar med Teknik och NO och också en chans för dig som vill dela med dig av vad du gör. Detta teachmeet kommer hållas i Facebook-grupperna "NO i grundskolan" och "Teknikämnet i fokus", och består av korta filmer. Ett sådant teachmeet hölls också i höstas, vilket finns att läsa om i det här blogginlägget. Mer information och intresseanmälan på följande länk:
https://docs.google.com/forms/d/1QNkRbDC3fSZtS2S-RrgVciTEUTexrFCHR6FCMKAk63Y/viewform

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar